
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 24004
Желатин
500 ₴/кг
Показати оптові ціни- +380 (93) 300-20-26Олена
Желатин — суміш білкових тіл тваринного походження — желеподібна речовина, що утворюється під час виварювання у воді сухожиль, зв'язок, кісток і деяких інших тканин, до складу яких входить колаген (білок). Желатин застосовується: в медицині як джерело білків для лікування різних порушень харчування; у фармакології — для виробництва капсул і суппозиторіїв; у харчовій промисловості для виготовлення кондитерських виробів — желе, мармеладу та ін. Желатин застосовують так само для виробництва морозива для запобігання кристалізації цукру та зменшення згортання білка.
Сухий желатин харчовий — безбарвний або світло-жовтий, без смаку та запаху. Молекулярна маса вища за 300 000; у холодній воді та розбавлених кислотах сильно набухає, але не розчиняється. Набухлий желатин розчиняється під час нагрівання, утворюючи розчин, який застигає в холоднечі.
Фасування: пакет дой-пак 1кг, мішки з вкладнем 25 кг.
Основні | |
---|---|
Виробник | Масло Пром |
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Тип | Желатин |
- Ціна: 500 ₴/кг